This is a past event. Registration is closed. View other Flanders-China Chamber of Commerce events.

When

Thursday, August 25, 2022 (6:00 PM - 9:00 PM)GMT+2

Add to Calendar

Where

Cercle Royal La Concorde

Kouter 150
Gent, Belgium

Show on map
Koen De Ridder (Vlaams Economisch Vertegenwoordiger in Beijing, Flanders Investment & Trade)

Koen De Ridder

Vlaams Economisch Vertegenwoordiger in Beijing, Flanders Investment & Trade

Sinds 1 juni is Koen De Ridder aan de slag bij Flanders Investment & Trade als Vlaamse Economisch Vertegenwoordiger met standplaats Beijing. Koen is van opleiding sinoloog en was in het verleden reeds Vlaamse Economisch Vertegenwoordiger in Guangzhou van 2003 tot 2010. Van 2011 tot 2017 werkte Koen in Hong Kong als Head Belgian Desk Greater China voor een Big Four. Vanaf eind 2017 was Koen werkzaam bij UNIZO als Adviseur Internationaal waar hij de drijvende kracht was achter de Masterclass China Business (2018, 2019 en 2020) en de China-module van de Masterclass Internationaal Ondernemen (2021). Tijdens zijn werkzaamheden bij UNIZO bleef Koen actief in de internationale handelspromotie en zetelde, in het kader van zijn opdracht, in de raden van bestuur van Flanders Investment & Trade en het Agentschap voor Buitenlandse Handel.
Het werkgebied van Koen strekt zich uit over Beijing, Gansu, Hebei, Heilongjiang, Henan, Jilin, Liaoning, Ningxia, Qinghai, Shaanxi, Shandong, Shanxi, Tianjin, Tibet en Xinjiang.

Frank Van Eynde (Vlaams Economische Vertegenwoordiger in Shanghai at Flanders Investment & Trade)

Frank Van Eynde

Vlaams Economische Vertegenwoordiger in Shanghai at Flanders Investment & Trade

De heer Van Eynde bekleedde posten als handelsattaché in Vilnius, Lille, Helsinki, Sint-Petersburg en Moskou. Frank heeft slavistiek gestudeerd aan KU Leuven.

Gwenn Sonck (Directeur, Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel)

Gwenn Sonck

Directeur, Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel

Menu